Przystawki zimne
Carpaccio wołowe
Sezonowana polska polędwica wołowa marynowana w musztardzie Dijon, kapary, suszone pomidory, rukola i płatki sera Parmigiano, skropione 8-letnim octem balsamicznym i sezonowaną oliwą extra vergine.
27 zł
Tatar wołowy w stylu południowym
Oryginalnie przygotowany tatar z kaparami, szalotką, marynowanymi podgrzybkami oraz z nutą musztardy Dijon, posypany świeżo tartym serem Parmigiano, podany na pięciu grzankach.
25 zł
Tatar wołowy po warszawsku
Autorski tatar z cebulką, ogórkiem kiszonym, grzybkami i żółtkiem podany z ciemnym pieczywem.
25 zł
Carpaccio z buraka
Plastry pieczonego buraka, skropione 8 - letnim octem balsamicznym, najlepszą oliwą extra, kozi ser, rukola, orzechy i czosnkowe grzanki.
25 zł

Przystawki ciepłe
Cukiniowe placki z wędzonym łososiem
Dwa puszyste świeżo smażone placki z tartej cukinii, podane z kremem musztardowym i wędzonym łososiem z nutą czarnego kawioru.
27 zł
Krewetki Black Tiger maślano winne
7 dużych krewetek BT, smażonych na maśle z czosnkiem, ze świeżą natką oraz nutą białego wina.
37 zł
Krewetki Black Tiger na ostro
7 dużych krewetek BT z czosnkiem, chili, papryczką jalapeno, kolendrą i pomidorami. Danie pikantne.
37 zł
Świeże Moules po francusku
Świeże małże duszone w białym winie z czosnkiem, szalotką i natką.
27 zł
Świeże Moules po hiszpańsku
Świeże małże duszone w sosie pomidorowym z czosnkiem, szalotką, natką i odrobiną chorizo.
27 zł

Przekąski do wina i piwa (TAPAS)
Polecamy przekąski do piwa i wina, które świetnie smakują także samodzielnie.
Zestaw 5 tapas (pięć wybranych przekąsek)
Każdy tapas podawany jest z kromkami ciepłej bagietki.
36 zł
Zestaw 3 tapas (trzy wybrane przekąski)
Każdy tapas podawany jest z kromkami ciepłej bagietki.
24 zł
Nachosy po meksykańsku
Nachos podane z duszoną wołowiną.
14 zł